Allan Mortensen & Lene Nørrelykke

Allan Mortensen & Lene Nørrelykke

- få varmen indefra

De to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke har indgået et samarbejde og tager på intim juleturné i Danmark sammen med pianist Stephen Nørrelykke.

Ideen er at give alle der har lyst muligheden for at komme i den rette stemning til med et smil på læben og varme i hjertet at overkomme årets på én gang dejligste og mest stressede måned.

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem.

Repertoiret strækker sig fra sange som ‘Oh holy night’ og ‘Glade Jul’ til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de markanteste danske stemmer indenfor R&B og populærmusik. Se mere på www.allan-mortensen.dk

Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af Danmarks største gospelpersonligheder. Hun har blandt meget andet deltaget i DR’s Stjerne For En Aften og Dansk Melodi Grand Prix. Se mere på www.lenegospel.dk.

Stephen Nørrelykke er gift med Lene og uddannet rytmisk pianist på Jysk Musikkonservatorium. Han har gennem de sidste 15 år spillet med store danske navne indenfor gospel, soul, pop, jazz m.m.

Vi tilbyder, at det lokale kor kan medvirke på et par sange

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail@musikforsamling.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!