Chili Klaus

Chili Klaus

- en aften på øverste hylde

Claus Pilgaard alias Chili Klaus er manden bag Danmarks absolut største virale succes nogensinde. Hans populære chilismagninger med kendte mennesker som Bubber, Allan Simonsen, Hella Joof og mange flere er set af millioner af mennesker.

I 2014 fik Chili Klaus en Zulu Award for årets mest underholdende video ligesom han vandt prisen ”Mad på sociale medier” som uddeles af mad+medier.

Hør Chili Klaus fortælle om skabelsen af den store succes der pludselig gjorde chilien landskendt i Danmark. Chili Klaus deler gavmildt ud af sine erfaringer på de sociale medier, for hvordan får man over 200.000 følgere på Facebook og hvordan vedligeholder og plejer man successen?

Claus Pilgaard er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium som pianist og har i en lang årrække levet som professionel komiker, musiker og kapelmester bl.a. for Jette Torp.

Foredraget slutter med en frivillig chilismagning. Chili Klaus medbringer chilier fra alle hylder, så der er noget til dem, der vil mærke den svage varme og dem der vil have den helt høje vindstyrke.

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail@musikforsamling.dk

Udtalelser

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!