Ivan Pedersen – Julekoncert

Ivan Pedersen - Julekoncert

"En julekoncert med mere"

Ivan Pedersen, Martin Jønsson & Ulrik Bust

Under koncertnavnet EN JULEKONCERT MED MERE kan publikum møde en trio bestående af sanger/ sangskriver Ivan Pedersen – tangentspilleren Martin Jønsson og saxofonisten: Ulrik Bust.

Trioen har bestemt sig for at udfordre nogle af traditionerne omkring det klassiske Julerepertoire, som man i disse måneder kan opleve overalt i landet i stadig flottere rammer og med alle de sædvanlige kunstnere.

Musikken behøver – mener trioen – ikke at være oppustede versioner af de sædvanlige og elskede sange for at opleves smuk eller højtidelig og den behøver ikke at være sød som sirup for at være en ægte melodisk fejring af julen.

Trioen påstår, at hvis den alligevel må bøje af og tage en af de ”u-undgåelige” jule-titler op, så medfører ensemblets usædvanlige instrumentale sammensætning helt naturligt en ny vinkel på værket, som således får tydeliggjort sin relevans for højtiden og nyt liv.

Ikke stort – ikke flot – ikke dyrt – men anderledes. På én gang sjovt OG højtideligt – Rocket, Poppet OG Soul´et – men alligevel julet, på en gang klassisk OG nyt. Med masser af alvor og humor, ny og gammel musik, anekdoter og instrumentale overraskelser.

De tre musikere er i konstant proces med repertoiret i den bevidsthed, at selvom julehøjtiden hører under det mest traditionelle i vores kulturliv, så vil en bevidstløs gentagelse af det samme år efter år automatisk komme til at kede nyere generationer, selvom de OGSÅ elsker højtiden. Så trioen inviterer altså til musikalsk legestue med julens sange som emne.

Under sidste års jule turné med ”En julekoncert med mere” oplevede trioen igen og igen, at publikum spontant rejste sig til stående applaus både under – og efter koncerterne.  De tre mener – lettere selvoptagede –  at de MÅ have gjort et eller andet rigtigt, og regner med – sammen med publikum i hele landet – at lege med julens musik igen i 2015.

Gennem resten af året kan de tre medvirkende mødes i forskellige andre musikalske konstellationer, næsten alle sammen i rockmusikalske – eller deciderede popsammenhænge, og trioen fremstår tilsammen med mere end 100 års instrumental og scenisk erfaring.

Kontakt

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail@musikforsamling.dk

Udtalelser

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!