Jette Torp – Julekoncert

Jette Torp

- Englelyd & Flitterstads

NU TÆNDES TUSIND JULELYS… og det gør der også i publikums øjne, når Jette Torp fylder kirkerummet med sin smukke stemme og sit store nærvær. Sammen med musikeren Jan Kaspersen på guitar, fløjte, sang og saxofon tager Jette Torp publikum med på en både højtidelig, smuk og indimellem humoristisk julerejse.

Siden 2008 har Jette Torp spillet julekoncerter i de danske kirker, men allerede i 2000 spillede hun sin første rigtige kirkekoncert i en lille kirke på Møn. Det blev starten på en lang række af koncerter, som ifølge Jette selv hører til blandt hendes foretrukne:

At få lov at få kirkerummet som ramme for en koncert er en fantastisk gave, som forpligter. Det er ikke al musik, der kan eller skal spilles i en kirke. Jeg bestræber mig så vidt muligt på at vælge sange, som passer til kirkerummet. Sange om livet – som det leves og opleves”.

I 2010 indspillede Jette Torp jule CD’en “Der er ingenting i verden så stille som sne”.

På CD’en finder man alt fra klassiske julesalmer over engelske Christmas Carols til nyere danske såvel som udenlandske julesange. Sammen med sin musikalske sideman igennem mange år, Jan Kaspersen, spiller Jette Torp julen ind akkompagneret af guitar, fløjte, saxofon og smuk tostemmig sang. Det giver koncerten en helt særlig lyd, som passer perfekt under kirkerummets hvælvinger.

“Hvert år, når julen nærmer sig, elsker Jan og jeg at finde julesangkassen frem, genopfriske de sange og salmer vi slet ikke kan komme udenom, “Dejlig er den himmel blå” – “Nu tændes tusind julelys” o.a. og samtidig gå på jagt efter nye tekster og julemelodier. I år faldt valget bl.a. på Kim Larsen’s “Endelig Jul” og den svenske “Jul, Jul strälande jul”. Fællessang med publikum er en fast del af vores julekoncerter og vi kommer også altid på et tidspunkt omkring Irland med en sang eller to akkompagneret af fløjte, guitar og a capella sang”.

Medvirkende:

Jette Torp: vokal & guitar
Jan Kaspersen: guitar, sax, kor og fløjte

Klik på linket herunder og få en lille smagsprøve på Jette Torp og Jan Kaspersen’s julekoncert.

Ulrik Bust
tlf: 28184963
mail: mail@musikforsamling.dk

Udtalelser

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!